Servicii protectia muncii

Echipa noastra de profesionisti in domeniile securitate si sanatate in munca (Protectia Muncii), situatii de urgenta (Prevenirea si Stingerea Incendiilor si Protectie Civila) iti sta la dispozitie.

Documentatia SSM (Protectia Muncii)

Documentatia SSM contine toate documentele necesare societatii din punct de vedere am protectiei muncii, acesta are un tarif fix si se va intocmi sau revizui la inceputul colaborarii. Pe parcursul colaborarii in functie de schimbarile necesare vom actualiza gratuit dosarul SSM.
Citeste mai mult

Protectia Mediului

Doresti sa externalizezi activitata de responsabil de mediu, gestionarea deseurilor, ambalajelor, substantelor priculoase, ai nevoie e consultanta sau audit, proceduri sau instructiuni de meiu, noi te putem ajuta.
Citeste mai mult

Abonament SU (PSI + PC)

Dupa cum se puteti observa in pachetele noastre ne ocupam de protectia muncii si PSI + PC intr-un singur abonament. Pentru situatiile de urgenta venim in ajutor cu simulari, demonstratii, materiale informative si alte informatii sau materiale utile.
Citeste mai mult

Resurse Umane

Pentru a fi intotdeauna in pas cu cerintele in vigoare iti oferim consultanta in domeniul gestiunii resurselor umane. Fise de post, regulament intern, decizii de incetare/suspendare, oricare ar fi nevoia ta, noi te putem ajuta.
Citeste mai mult

Abonament SSM (Protectia Muncii)

Daca ne-ai ales, esti partenerul nostru! Vom completa fisele SSM, iti vom face vizite periodice, vom oferi consultanta, vom instruim angajatii si o sa mergem impreuna cu tine la ITM atunci cand ai nevoie. Dorim sa colaboram o perioada cat mai indelungata si de aceea ne puteti gasi pe canalul de comunicare preferat online sau offline oricand, pentru orice problema. Toate acestea fara costuri suplimentare!
Citeste mai mult

Documentatia SU (PSI si PC)

Documentatia pentru situatii de urgenta este obligatorie pentru fiecare societate si va fi intocmita conform legislatiei actuale din domeniul situatiilor de urgenta.
Citeste mai mult