01. Audit Mediu

Primul pas pe care il facem este cel de a afla informatiile necsare despre companie si stadiul al diferitelor aspecte de mediu prin intermediul unui audit de mediu si unui audit de conformare legislativa.

02. Gestiunea Deseurilor

Legea 211/2011 impune tuturor societatilor sa tina evidenta gestiunii deseurilor cu ajutorul personalului calificat. Personalul nostru autorizat va poate ajuta in aceasta privinta si va asigura consultanta pentru indeplinirea tuturor cerintelor legale.

03. Serviciu de Externalizare Responsabil de Mediu

Consultantii nostrii vor prelua toate activitatile de intocmire si depunere a declaratiilor de mediu, mentinere a inregistrarilor necesare conform legislatiei in vigoare, mentinerea relatiilor cu furnizorii de servicii (laboratoare, colectori, OTR) si orice alta activitate ce intra in atributiile unui responsabil de mediu.

04. Gestiunea Ambalajelor

Conform legii 249/2015 tinem evidenta ambalajelor puse pe piata, gestionam relatiile cu OTR sau firmele de trasabilitate si intocmim raportarile catre AFM.

05. Gestiunea Substantelor Periculoase

In cazul in care societatea dumneavoastra lucreaza cu substante periculoase venim in ajutor cu identificarea acestora, intocmirea registrului pentru substante periculoase si cu intocmirea raportarilor catre AFM.

05. Alte raportari AFM

Pentru cazurile in care in cadrul societatii dumneavoastra se lucreaza cu uleiuri, metale feroase, DEEE noi vom intocmi raportarile necesare pentru AFM.

07. Asigurarea relatiilor cu autoritatile

Asiguram asistenta pe durata controalelor de mediu si oferim spijin in indeplinirea masurilor impuse de autoritati.

08. Informare legislativa

Pentru a ne asigura ca sunteti intotdeauna in conformitate cu legislatia in vigoare vom realiza periodic un audit de conformitate legislativa, va vom informa asupra modificarilor legislative si asupra impactului acestora asupra activitatii dumneavoastra.

09. Consultanta privind monitorizarea integrata a factorilor de mediu

Asiguram interfata cu laboratoarele acreditate RENAR pentru realizarea de analize de mediu si ne asiguram ca indepliniti cerintele de raportare de mediu solicitate de autoritati.

10. Elaborare bilant COV

Intocmim bilantul de Compousi Organici Volatili pentru societatile unde acesti compusi sunt folositi.

11. Elaborare plan de prevenire a poluarii accidentale

Pentru societatile care prin natura activitatii au posibilitatea de a polua accidental, vom elabora planul pentru prevenirea poluarii accidentale.

12. Elaborare documentatii tehnice de specialitate

Elaboram pentru dumneavoastra fise de prezentare, memorii, documentatii tehnice, studii de mediu (bilant de mediu, raport de mediu, raport de amplasament).

13. Obtinere autorizatii si avize

Pentru a va ajuta sa va desfasurati activitatea in conditiile legii putem obtine pentru dumneavoastra autorizatie de mediu, autorizatie integrata de mediu, avize de mediu, acord de mediu.

14. Elaborare proceduri si instructiuni de mediu

Pentru asigurarea respectarii legislatiei in domeniu de catre angajatii si colaboratorii societatii dumneavoastra elaboram proceduri si instructiuni de mediu care pot fi integrate usor in rutina zilnica a acestora.

15. Sistem de management de mediu ISO 14001:2005

Va ajutam in implementarea sistemului de management de mediu in baza SR EN ISO 14001:2005.
background oferta

Cere o oferta personalizata

Compelteaza formularul nostru pentru a putea primi o oferta personalizata de la unul din expertii nostrii.