01. AUDIT SSM

La inceputul colaborarii vom analiza situatia actuala a societatii din punct de vedere SSM. Ne vom deplasa la punctele dumneavoastra de lucru pentru a verifica respectarea normelor SSM si vom verifica starea documentelor specifice la momentul inceperii colaborarii.

02. Deplasare Periodica la Sediul Clientului

Ne vom deplasa periodic la punctele dumneavoastra de lucru pentru a ne asigura ca personalul respecta normele SSM si vom verifica daca in cadrul societatii dumneavoastra au avut loc schimbari care pot afecta sanatatea si securitatea angajatilor sau incalca legislatia in vigoare.

03. Instruirea Angajatilor

In functie de riscurile specifice fiecarui loc de munca expertii nostri vor asigura instruirea angajatilor din punct de vedere SSM prin instructiuni de lucru, cursuri, instructaje si exercitii practice in functie de caz.

04. Completarea si evidenta fiselor de instruire SSM

Dupa efectuarea instructajelor initiale si periodice expertii nostri vor completa fisele individuale de instructaj urmand ca acestea sa fie semnate de persoanele instruite si de catre instructorii nostri.

05. Monitorizarea activitatii

Urmarim schimbarile din activitatea colaboratorilor nostri pentru a putea propune solutiile potrivite in domeniul securitatii si sanatatii in munca in timp util.

06. Asistenta in cadrul controalelor

Ne asiguram ca documentatia necesara este completa, semnata si stampilata periodic si angajatii sunt instruiti astfel incat sa nu exite probleme in cazul unui control. Pe durata controlului, expertii nostrii vor fi prezenti la sediul dumneavoastra pentru a va asista si consilia.

07. Consultanta

Specialistii nostrii va stau tot timpul la dispozitie in caz ca aveti nevoie de consultanta. Suntem la zi cu legislatia in domeniu si va ajutam sa modificati imediat procedurile si documentatia astfel incat sa fiti in conformitate cu ultimele standarde in orice moment.
background oferta

Cere o oferta personalizata

Compelteaza formularul nostru pentru a putea primi o oferta personalizata de la unul din expertii nostrii.