situatii de urgenta

01. Audit SU (PSI si PC)

Primul pas pe care il facem este cel de a afla toate informatiile necsare despre companie si stadiul actual din punct de vedere al situatiilor de urgenta (prevenirea si stingerea incendiilor si protectie civila)

02. Elaborarea Temelor de Instruire

Elaboram reguli de ordine interioara in ce priveste prevenirea si stingerea incendiilor, regulament de comportament in caz de incendiu, instructiuni primul ajutor in caz de incediu. Instruim personalul privind exploatarea instalatiilor electrice si instalatiilor de incalzire centrala. Intocmim planul de evacuare in siguranta in cazul unei situatii de urgenta, informam asupra mijloacelor ce pot fi utilizate pentru stingerea incendiilor si instructiuni despre cum sa ne protejam in caz de cutremur.

03. Documentatie specifica apararii impotriva incendiilor

Intocmim registrul permise pentru lucru cu foc deschis, graficul de intretinere si reparatii, mentinem lista operatorilor economici cu care s-au inceiat contracte sau conventii de inchiriere. Ajutam cu tinerea evicentei exervcitiilor de evacuare si interventie.

04. Acte de autoritate

Privind situatiile de urgenta, intocmim decizia de organizare a apararii impotriva incendiilor, fisa de instructiuni si obligatii SU, permis de lucru cu foc, teme de instruire si reguli de comportament in perioadele secetoase si caniculare. Alcatuim in acelasi timp si o serie de dispozitii cum ar fi cea pentru reglementarea fumatului, reglementarea lucrului cu foc deschis, instruirea lucratorilor in domeniul situatiilor de urgenta si dispozitia de numire cadru tehnic cu atributii in stingerea incendiilor.

05. REGULI DE APARARE IMPOTRIVA INCENDIILOR pentru UTILIZAREA, MANIPULAREA, TRANSPORTUL SI DEPOZITAREA SUBSTANTELOR PERICULOASE

In cazul in care substantele periculoase (prezentate in HGR 804/2007) sunt parte a activitatii societatii dumneavoastra, noi va sprijinim la intocmirea listelor si dispozitiilor specifice lucrului cu substantele periculoase conforme cu legea in vigoare.

06. FISA OBIECTIVULUI

In cazul in care aveti un numar de angajati mai mare sau egal cu 10 (numarul de angajati stabilit prin lege pentru societatile mici) noi vom intocmi pentru dumneavoastea fisa obiectivului. Conform legii un exemplar trebuie trimis catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta de care apartine societatea, lucru de care ne vom ocupa tot noi.
background oferta

Cere o oferta personalizata

Compelteaza formularul nostru pentru a putea primi o oferta personalizata de la unul din expertii nostrii.