hr

01. Contract individual de munca

Redactam pentru dumneavoastra contract individual de munca si clauze specifice menite sa va protejeze atat pe dumneavoastra cat si pe angajatii dumneavoastra.

02. Fisa de post

Creem fisa de post pornind de la nevoile dumneavoastra.

03. Oferta de angajare

Pentru a putea atrage angajatii potriviti venim in ajutorul dumneavoastra cu oferte de angajare creeate special pentru profilul de care aveti nevoie in societatea dumneavoastra.

04. Acte aditionale

In functie de nevoiele specifice din compania dumneavoastra creem acte aditionale pentru contractul individual de mucna.

05. Decizii de suspendare

In cazul in care aveti nevoie va putem pune la dispozitie decizii de suspendare pentru orice situatie intampinati.

06. Decizie de incetare a activitatii

Pentru oricer situatie aparuta va putem ajuta cu redactarea deciziei de incetare a activitatii.

07. Procedura de cercetare disciplinara

In cazurile nefericite va putem ajuta sa treceti de perioadele dificile prin implementarea unei proceduri de cercetare disciplinara.

08. Concediere individuala si colectiva

In cazurile mai putin fericite in care aveti nevoie sa faceti concedieri va stam la dispozitie cu serviciile noastre de concediere individuala sau concediere colectiva.

09. Regulament intern

Pentru a avea un mediu de lucru bine pus la punct si eficient in societatea dumneavoastra va sprijinim prin intocmirea regulamentului intern.

10. Contract colectiv de munca

Pentru societatile cu mai mult de 21 de angajati intocmim, prezentam si modificam contractul colectiv de munca in functie de nevoile specifice.

11. Obtinere formular A1

Pentru firmele care au activitate peste hotare putem obtine formulare A1 astfel incat salariatii dumneavoastra sa aiba toate beneficiile cuvenite atunci cand lucreaza in alta tara.

12. Indrumare privind folosirea zilierilor

Nu toate afacerile sunt la fel, unele au nevoie de angajati pe o perioada nedeterminata altele au nevoie pentru perioade mai scurte, chiar si o zi. Venim in intampinarea celor din urma prin indrumearea acestora privind folosirea zilierilor, avand intotdeauna cele mai noi informatii despre legislatia in vigoare, nu vei fi niciodata in neconformitate.

13. Incadrare in munca si detasarea strainilor pe teritoriul ROmaniei

Ai probleme cu gasirea fortei de munca in tara si te-ai decis sa iti cauti angajatii in strainatate? Suntem aici pentru tine, te ajutam cu incadrarea in munca si detasarea strainilor pe teritoriul Romaniei.

14. Salarizare si declaratii

Nu vrei sa ai batai de cap cu toate documentele si declaratiile necesare legate de salariile angajatilor tai, doresti sa fii in regula atunci cand se iveste un control si in acelasi timp ca angajatii tai sa aiba taxele platite si inregistrate corect si in timp util? Te putem ajuta cu toate acestea si vei scapa de griji!
background oferta

Cere o oferta personalizata

Compelteaza formularul nostru pentru a putea primi o oferta personalizata de la unul din expertii nostrii.