01. Audit SSM

Primul pas pe care il facem este cel de a afla toate informatiile necsare despre companie si stadiul actual din punct de vedere SSM

02. Evaluarea Riscurilor

Intocmim evaluarea riscurilor pentru fiecare post in functie activitatea prestata si mediul de lucru.

03. Planul de prevenire si protectie

Dupa ce evaluam riscurile com intocmi planul de prevenire si protectie, compus din masuri sanitare, tehnice, organizatorice sau de alta natura, care va fi aplicat conform conditiilor de munca specifice unitatii.

04. Documente specifice

Masuri tehnico-organizatorice de prevenire, alarmare interventie, evacuari si prim ajutor, proces verbal de acordare echipament individual de protectie, reguli proprii pentru aplicarea normelor de SSM, normativ intern de acordare echipament individual de protectie sunt doar cateva din documentele alcatuite de noi pentru o documentatie completa din punct de vedere SSM.

05. Elaborare de instructiuni proprii

Elaboram instructiuni proprii pentru aplicarea reglementarilor de securitate si sanatate in munca, tinind cont de particularitatile locurilor de munca si activitatilor existente in societate.

06. Elaborare tematici de instruire

Elaboram planul de instruire si testare, fise de testare introductiv-generala, testare anuala, instruire colectiva, tematici de instruire intorductiv-generala, periodica si de instruire la locul de munca.

07. Intocmirea fiselor tehnice pentru substante periculoase

Daca folositi substante periculoase ca partea a activitatii comerciale va sprijinim prin intocmirea fiselor tehnice si transmiterea acestora catre ITM/ISU. Asiguram si intocmirea planului de evacuare a substantelor si materialelor periculoase.

08. Elaborare documentatie tehnica pentru lucrari speciale

Daca in cadrul societatii se efectueaza si lucrari speciale, noi putem intocmi documentatia tehnica pentru executarea lucrarilor ce necesita masuri speciale de siguranta.

09. Baza decizionala SSM

Oferim consultanta in elaborarea deciziilor specifice SSM
background oferta

Cere o oferta personalizata

Compelteaza formularul nostru pentru a putea primi o oferta personalizata de la unul din expertii nostrii.